2023 eTwinning Temel Eğitim Çalıştayı

2023 ANTALYA ETWİNNİNG TEMEL EĞİTİM ÇALIŞTAYINA OKUL OLARAK BİZ DE KATILDIK

Bu yıl, e-Twinning Temel Eğitim Çalıştayı'na  okul öncesi ve sınıf öğretmenleri, akademisyenler, eğitmenler, okul müdürleri ve Ulusal Destek Servisi üyelerinden oluşan 97 kişi katıldı.Özel eğitim öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız "MY AREA" ve "MAGIC PATTERNS" isimli projelerimizle başarı sağlayarak  bu çalıştaya katılmaya hak kazandık.Proje sunumlarının yanı sıra Eğitimde Yeni Yöntem ve Teknikler, Esnek Öğrenme Alanları, Sürdürülebilir Okul, eTwinning Yıllık Teması "Well Being", Değişen Dünyanın Öğretmeni Olmak, Yapay Zekâ, Eğitimde Oyun ve Oyunlaştırma, Bilim Eğitimi ve Yaratıcılık,  Twinspace, Web Araçları başlıklarıyla sunum ve atölyeler gerçekleştirildi.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi ( eTwinning Türkiye ) tarafından 24-26 Kasım tarihlerinde Antalya'da düzenlenen "eTwinning Temel Eğitim Çalıştayı" na okulumuz ve ilçemizi temsilen  davet edilip katılım sağlayan Burcu TURAN ABAY tebrik eder başarılarının devamını dileriz .

Etiketler :twinning,çalıştay,